Студио за интериорен дизайн – Nord Studio

Добре дошли в Блога на Nord Studio – студио за интериорен дизайн в гр. Пловдив!

 

Кои сме ние?

Ние сме екип от архитекти и интериорни дизайнери, специализирани в проектирането на обществен и интериор за дома.

Изпълняваме желанието на клиента и се съобразяваме с изискванията му за стил и дизайн. Можем да извършваме вътрешно-ремонтни дейности – шпакловка, боядисване, поставяне на подова настилка и други довършителни работи). Работим с подизпълнители.

Ние разполагаме с производствен цех, намираме се в град Пловдив, ул. Оборище 10А, като работим и реализираме проекти в цялата страна.

Какво да очаквате от нас?

При представяне на вашата идея, ние изцяло се съобразяваме с нея като изготвяме 2D интериорен проект, включващ: общо разпределение на помещенията, мебелите, предложения на подови настилки, тавани, боядисване на стени, декорации и др. и след постигане на консенсус я визуализираме в 3D план.

Предлагаме ви също така, производство и монтаж на мебели. Знаем колко е важно обзавеждането на един дом, офис или друго обществено място, затова предлагаме комплексни решения на всякакъв вид корпусна мебел за кухни, спални, детски, гардероби, скринове, барове, рецепции, обзавеждане на SPA центрове, офиси, магазини, аптеки, фризьорски салони и други.

 

Случвало се е при нас да идват клиенти, които нямат ясна идея какво точно искат, но след като ни се доверят ние им предлагаме цялостно интериорно решение.

Защо да изберете Nord Studio?

Ние от Nord Studio спестяваме време, нерви и средства на клиентите ни.

Разгледайте проектите ни, които сме реализирали, водени от световните тенденции в интериорният дизайн и ако ви допаднат можете да се свържете с нас!