Идеи за интериор на заведение

Интериорът на заведението ви може да доведе повече клиенти.

Това не е лесна задача, тъй като конкуренцията не спи и също залага на интериор, декорации, стилно обзавеждане и куп други решения.

За да сте с едни гърди напред пред конкурентите си е необходимо да следите тенденциите в интериора, да сте отворен за промени и да имате ясни идеи.

Заведения с изглед към улица, паркове и други обществени места са за предпочитане, това обаче не винаги зависи от вас. Местоположението на заведението е от огромно значение за клиентите ви, но не бива да се подценяват всички интериорни решения в него.

От къде да започнете?

Осветлението

В зависимост от типа заведение, дали работи през деня или само вечер, трябва да осигурите добра естествена и изкуствена светлина. По-големите прозорци са за предпочитане, ако заведението ви е денонощно.

Разпределение и обзавеждане

Всяко едно заведение има на фокус няколко неща, с които цели да привлече повече клиенти.

  • Бар – да, това е основният компонент при проектирането на заведение, защото обикновено е централно, привлича внимание, предпочитано е от клиентите като място, около което се събират.

Дизайнът на бара е важен за клиента, но преди всичко трябва да бъде и функционален за персонала. Това включва ВиК и електрическа инсталации и оборудване.

  • Мебели – обзавеждането на заведението трябва да бъде дизайнерски и в крак с линията, която следва, но и да бъде съобразено с удобството и комфорта на клиентите.

Столовете и маси за заведение

Столовете и масите за заведението трябва да бъдат съобразени с удобството, което дават при продължително стоене.

Най-чести видове столове: бар столове, столове с ниска облегалка, кресла, дивани.

Столовете трябва да съобразени с височината на масите.

Изборът на столове и маси ще зависи от интериорният дизайн на заведението.

  • Цветове и декорация на заведението

Всеки цвят има влияние върху настроенията на хората, а това неминуемо ще се отрази и върху клиентите в заведението.

Най-добре е да се посъветвате с интериорен дизайнер за подходящият избор на цвят.

Декорацията е от съществено значение, това включва вази, картини, украшения и всички допълнителни елементи, които ще грабнат клиента.

Ние от Норд Студио ще ви помогнем да проектирате заведението си в стил, който поискате. Проектираме всякакъв вид мебели за вашето заведение!

Следим за 100% качествено изпълнение на проекта.

Разгледайте част от проектите ни, които включват и заведения.