Защо ви е необходим интериорен дизайнер?

Професията дизайнер сама по себе си е креативна, пъстра и изпълнена с детайлност, какво обаче е да си интериорен дизайнер?

Интериорният дизайнер е специалистът, който създава доверие и силна връзка между собственика на недвижимия имот при обзавеждането и проектирането на строителни и довършителни работи и за финал, ги реализира.

 

Търсенето на интериорен дизайнер?

Разбира се, всичко започва от търсенето и първа среща, на която собственика на имота споделя своите идеи за проект, а интериорният дизайнер трябва да отговори на неговите искания като в последствие изготви план.

Първата консултация е, за да може специалистът да събере идеите ви и да създаде проект, в който няма разминаване между вашите очаквания за интериорен дизайн.

 

Като клиент на интериорно студио или индивидуален консултант (независим интериорен дизайнер) е необходимо много добре да знаете какво искате и никога да не давате предложения, които ги нямате в своя план.

Изберете интериорният стил и дизайн за офиса, дома или заведението ви, който сте избрали от каталог, може да е на интериорното студио или просто оставете интериорният дизайнер да ви предложи най-добрите стилове.

 

Всеки интериорен дизайнер има портфолио със завършени проекти.

Поискайте да ви ги покаже. Това е целта на първата среща освен чисто запознанство!

Освен идеите ви, трябва да сте включили размери на обектите.

 

Най-общо казано услугите на интериорният дизайнер включват:

  • 3D визуализиране и план за интериорен дизайн на обекта
  • Чертеж и проектиране
  • Свързва се с производители и доставчици
  • Реализация на проекта ви

Доброто интериорно студио съчетава в себе си всичко това от добър и успешен дизайнерски екип до успешно реализирани проекти.

Норд Студио е специализиран в проектирането на жилищен и общeствен интериор.

Можете да се обърнете към нас за консултация още сега!